BLAUW IS MIJN HAPPY COLOUR

Ik vertelde een paar dagen eerder al dat ik een bestelling had geplaatst bij Boohoo.com. De levertijd zou 1-2 weken zijn en dus verwachte ik m'n bestelling niet voor volgende week op de mat maar toen ik vanmiddag uit school kwam werd ik verrast met m'n pakketje op de keukentafel. Naast de Boohoo besteling kan het ook zijn dat ik vanmiddag door de Primark liep en weer zwichtte voor een streepje. Maar dat weet ik niet zeker. 


Zonnebrillen waren de main reason dat ik op Boohoo belandde en zonnebrillen heb ik gevonden. Van de bovenste bril weet ik nog niet zo goed wat ik er van vind. Ik zie het model de laatste tijd veel voorbij komen en vind 'm super tof maar ik heb zelf een behoorlijk rond hoofd dus ik vind het model niet echt fantastisch staan. Ondanks dat wel een heel tof ding dat ik zeker ga dragen. De andere bril is net zo zilver-spiegelend en lekker stevig. Twee brillen moet genoeg zijn om een Nederlandse zomer door te komen. 

Ja, ik plaatste dus een bestelling omdat ik opzoek was naar zonnebrillen maar toen ik toch die site aan het uitspitten was vond ik dat ik net zo goed ook even opzoek kon naar een mooie skort. Ik heb al twee jaar een oogje op die dingen. Iets eraan fascineert me. Het is geen rokje maar ook geen broekje en het is kort zonder ordinair te zijn. Klinkt ideaal. Ik koos voor navy blue want ik ben m'n garderobe langzaam aan compleet blauw aan het maken. Blauw is mijn happy colour. 

 Oké, oké, ja. Ja, ik heb weer een streepje gekocht. Ik geloof oprecht in 'Een mens kan nooit genoeg streepjes hebben' en met dat motto in m'n achterhoofd rekende ik dit topje af bij de Primark. Het topje is gehaakt en heeft een halterhals, zo'n heerlijk luchtig zomerding. En blauw, want blauw. 


Reacties

  1. Leuk! Ik draag eigenlijk nooit streepjes haha, misschien moet ik daar maar wat aan veranderen;) Liefs, Klaske

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts