EEN BESTE VRIENDIN VOOR LUIE MENSEN

Ik bedacht ter plekke een quote, moest er zelf om lachen, flikkerde 'm op Twitter, maakte er een plaatje van en deelde 'm op Instagram, Weheartit en nu dus ook op le blog. 

Want een zus voelt als een beste vriendin, die van mij wel in elk geval. Anders dan Thirza zie ik mijn zus niet elke dag (ze woont zo'n 200 kilometer verderop) maar als ik d'r weer zie is het alsof ze nooit is weggeweest. Ook al spreek ik d'r soms de hele week niet, als ik haar weer spreek maakt ze me altijd aan het lachen. Een zus geeft je onvoorwaardelijke liefde, zoals de meeste familieleden doen, en dat is zo fijn. Het is een soort beste vriendin voor luie mensen. Je hoeft er niet zoveel aandacht aan te geven, ze houd toch wel van je. 

Reacties

  1. Haha, super true. Mijn zus woont dan nog gewoon thuis maar dan alsnog zie ik d'r heel vaak niet 'echt', omdat ze ook gewoon heel erg haar leven heeft uiteraard, maar het is niet zo dat je bang hoeft te zijn dat je vriendschap/band helemaal verwatert als je elkaar een week niet spreekt. Ik bedoel, uiteindelijk kom je toch niet van elkaar af, en als we dan iets samen doen of op vakantie gaan dan is het ook gewoon altijd goed. Puur omdat je zussen bent. Zussen zijn best fijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts