THE GIRL BEHIND


Ik had dus helemaal geen pagina op m'n blog waar ik mezelf voorstelde. Die heb ik wel gehad maar ik was er nooit tevreden mee en daarom heb ik 'm ooit eens offline gehaald. Toch vond ik het eigenlijk niet kunnen dat die pagina niet bestond en daarom heb ik maar weer eens een poging gedaan tot mezelf voorstellen. Ik schreef eerder al dat ik daar moeite mee heb maar hier is mijn poging. Geen echt artikel dus maar ik wilde het stukje toch nog even extra delen, je kan hem ook bewonderen onder 'THE GIRL BEHIND'. En oja, lekker voor de derde keer een zelfportret uit dezelfde serie delen, het kan allemaal. 

Dus wie is dat meisje dat hier zo gezellig over haar leven schrijft? Ik ben Fleur maar sta ook wel bekend als FashionFleur of FF1 maar ik luister ook naar Fash, Flu of Flos. FashionFleur heb ik te danken aan mijn Twitter en Instagram gebruikersnamen. Het begon als een grapje maar is uitgegroeid tot m'n tweede roepnaam. Daar kan je ook wel uit afleiden dat ik van mode en kleding houd. Toch is dat niet waar mijn blog over gaat. Ik schrijf vooral over m'n leven, wat me bezig houd, wat ik doe en daarbij zal af en toe mode voorbij komen. 

Wat mijn leven inhoud? Ik ben 15 jaar en zit in VWO 4. Ik hockey drie keer per week, niet op hoog niveau maar vooral voor de lol. In het weekend werk ik in mijn moeders lunchroom in de bediening. Verder houd ik heel erg van lachen, het liefst zo veel en zo vaak mogelijk. Dat doe ik het meest met mijn grote liefdes Thirza, Julia, Veerle en mijn zus Maud. Ik ben vaak vrolijk, heb kurkdroge humor en ben niet bang voor zo nu en dan een gekke actie. Ik houd ook van schrijven, obviously. En ben hoofdredactrice van de schoolkrant. En verder vind ik mezelf in het kort voorstellen heel moeilijk. Als je me echt wilt leren kennen moet je m'n blog blijven volgen, dan merk je vanzelf wel wie ik ben.  
Door me te volgen op Instagram en Twitter (want ja, dat gebruik ik nog) kom je ook wat meer over me te weten @FashionFleur1.  

Reacties

  1. Oh wat leuk dat je zo een bericht plaatst. Ik vind het altijd zo interessant om bloggers beter te leren kennen ;)
    Echt een prachtige foto trouwens. xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts