HÉT KERSTGALA


We begonnen met een planning maken wiens haar wanneer werd gedaan (stelletje autisten) Julia moest iedereens haar doen en dat kostte wat tijd. 
Tijdens het tutten werkten we ook nog een paar oliebollen naar binnen, want ja oliebollen blijven oliebollen en die zijn op ieder moment van de dag veroorloofd. 

Working dem make-up bij het goeie licht bij het raam. 


 Het was heerlijk en super handig dat iedereen elkaar wel ergens mee kon helpen, de een heeft haar skills, de ander red je eyeliner,enzovoorts. Zo zagen we er uiteindelijk allemaal fabulous uit. 
Kleine sfeerimpressie van wat een rotzooi we creëerden.

Mijn kapsel. 

Julia's prachtige krullen, ze lijken zo gedownload van het internet. Veerle's lange blonde haren gekruld. 

De rug van mijn jurk, ik droeg een lange, simpele, zwarte jurk met een open rug als eyecather. 

'De Julia' is een ding in onze vriendengroep waarbij we allemaal elkaars gezicht aanraken, op de groepsfoto móesten we dus één keer allemaal 'de Julia' doen.


Afgelopen vrijdag was het kerstgala waar we al weken naar toe leefden dan eindelijk daar. Maanden van tevoren begon de jurkjes jacht al en werd er druk gespeculeerd over dates en hakken. Het was het allemaal waard want het was een super gezellige avond en ook de voorbereidingen waren leuk, die heb ik vastgelegd met mijn camera en ik wou een paar van die foto's delen. Het was een ontzettende hysterische, meisjesachtige middag maar uiteindelijk zag iedereen er super mooi uit. Mission accomplished. 

Reacties

  1. Dit ziet er zo leuk uit! Alsof het zo van Tumblr is gekopieerd of een slechte Amerikaanse serie! Geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts