LIFE LATELY

Normaal gesproken vertel ik een beetje over m'n leven en wat me bezighoud aan de hand van een paar foto's die ik de afgelopen tijd maakte. Nou heb ik mijn camera de laatste dagen veel te weinig aangeraakt maar ik wilde toch een beetje lullen. Dus uhm, ik doe het gewoon met een paar iPhone foto's. Meteen een reminder voor mezelf: Maak meer foto's.

Gister was een hele leuke dag. Samen met Julia ging ik naar de Grote Avond (een avond, georganiseerd door mijn school, gevuld met verschillende acts en een groot toneelstuk gespeeld door leerlingen). Voor we daar heen gingen besloten we niet naar huis te gaan maar lekker in de stad te blijven en daar iets te eten. We wandelden door Rotterdam, kochten blarenpleister want we kampten beide met een nieuwe-schoenen-probleem, en aten pizza bij Vapiano. We zaten buiten op het terras (!) en genoten van zon en mozzarella. Ik moet een beetje beschaamd toegeven dat dit al de derde pizzadate in één week was. Vorige week luide ik het weekend in én sloot ik het weekend af met pizza bij Happy Italy, oeps. Na de pizza haalden we nog een ijsje bij Ijsjes enzo (ik heb ze al de award voor meest originele ijssalonnaam al gegeven, doe geen moeite meer). Het leuke aan Ijsjes enzo is dat je er zelf je beker kan vullen met verschillende smaken en er zelf topping overheen mag smijten (zoveel je wilt). Na het ijsje pakten we de metro naar het Zuidplein theater, de Grote Avond was weer leuk en zeer vermakelijk. Er zit zoveel talent op onze school, ik verbaas me er elk jaar weer over.
Naast dit uitje staan er nog veel meer leuke dingen op de planning de komende weken. Ik ga morgen naar Anne, de musical over het leven van Anne Frank. Volgende week vrijdag mag ik school skippen om mee te doen aan het schoolhockeytoernooi. Daarna volgt een week met stage waar ik ook wel benieuwd naar ben. Dan komt natuurlijk de meivakantie, koningsdag, misschien een sleepover in Maastricht, een dagje Amsterdam. En alsof dat nog niet genoeg is ga ik in het pinksterweekend naar Opwekking, een christelijke festival, samen met een paar vriendinnen. Daar is meestal ook de rest van mijn school te vinden dus dat beloofd heel veel gezelligheid. Allemaal dingen waar ik ontzettend naar uitkijk, Ik denk dat ik weet een memoryjar ga maken omdat ik vind dat ik de herinneringen die ik maak meer moet koesteren. Ik geniet heel erg van alle leuke dingen en dat gevoel moet ik opschrijven om het niet kwijt te raken. 

Ik wil ook meteen van dit moment gebruik maken om jullie aandacht te vragen voor Shawn Mendes, Want man, man, man, wat maakt hij fijne muziek. Het begon voor mij met Life of the party al een paar maanden geleden. Een paar weken terug pas ontdekte ik andere nummers van hem en sindsdien luister ik twaalf keer per dag naar Stitches, A little too much en Never be alone. Het is heerlijke, vrij rustige muziek die perfect is voor dramatische meezing sessies. Naast dat het lekker klinkt zijn de songteksten ook nog mooi en pakkend genoeg om ze zo nu en dan te tweeten. Verder wissel ik mijn Aprilplaylist af met foute twerkmuziek en wat nummers van Kygo, helemaal mooi. 

Ik kocht dus nieuwe schoenen, en ik kan jullie vertellen dat we nog steeds gelukkig met elkaar zijn. Ik heb al een paar keer de vraag gekregen hoe ik van plan was ze zo wit te houden en ik moet iedereen teleurstellen, ik heb zelf namelijk ook nog geen idee. Mag ik ook even jullie mening over de Adidas Supercolors? Ik weet nog steeds niet of ik ze mooi of lelijk vind. Soms zie ik mensen er mee lopen en denk ik 'auw, nee', maar in sommige kleuren vind ik ze juist heel vet. Ik moet er nog even aan wennen denk ik. Ik verwacht in elk geval niet dat ze binnenkort aan mijn voeten te vinden zijn (al heeft dat meer te maken met mijn budget dan met smaak). 

Ik heb zojuist bedacht dat mijn camera morgen mee naar school gaat zodat ik wat kiekjes kan schieten van de summervibes met 20 graden. Er zijn wat vage plannen voor een picknick/ barbecue/ bruinbaksessie dus dat moet wel goed komen. Verwacht daar dus ook een blogje over. Ik kom er wel. Dagelijks bloggen, 

Reacties

  1. Oh je blog is echt leuk! Ik ga je meteen volgen ;) Kijk al uit naar het volgende berichtje over het barbecuen enz

    Liefs X

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts