TOETSWEEK 1
Dus de toetsweek is begonnen, of nouja nog niet echt. Deze maandag heb ik (net zoals de rest van VWO 4) de hele dag vrij, dinsdag tot vrijdag heb ik toetsen. Ik begin morgen meteen met natuurkunde, één van de moeilijkste toetsen uit mijn pakket. Naast natuurkunde heb ik morgen ook nog, Duits, kunst algemeen en een rekentoets. Een drukke dag dus maar ik heb er wel vertrouwen in. Ik begon vanmorgen om half 10 met leren en ik was rond half 5 klaar. Met hier en daar een kleine bloglees pauze natuurlijk. Het is m'n eerste toetsweek ooit dus ik hoop dat ik het niet onderschat.

Ik luister al de hele dag muziek met Spotify. Ik heb zelf een kleine playlist samengesteld met rustige nummers (bevat heel veel Ed Sheeran) dat vind ik het fijnst tijdens het leren, iets wat ik wel mee kan zingen maar waar ik geen dansneigingen van krijg. Ook heb ik voor de zoveelste keer het nieuwe album van The Script, ik ken 'm inmiddels wel uit m'n hoofd. Leren maakt hongerig ben ik achter gekomen, ik heb de hele dag al honger, wat ik ook eet, het komt steeds weer terug haha. Het is gek om m'n vriendinnen niet te zien op maandag, ik heb zin om bij te kletsen over het weekend, nu voelt het net alsof ik ziek thuis ben gebleven.

Heb jij ook toetsweek of heb je al vakantie?


Reacties

  1. Veel succes met natuurkunde morgen! Dat heb ik altijd al een lastig vak gevonden dus ik heb het gelukkig laten vallen. (: Mijn toetsweek is over twee weken, damn ik zie er echt tegen op. :(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Potverdeurie Fleur ik begon me al af te vragen waar je blogupdates bleven en nu blijkt dat je maandag ook nog eens gewoon VRIJ was. Jullie hebben toch gewoon een normaal aantal toetsen? Waarom dan die maandag vrij? 't Is en blijft een rare school waar we op zitten haha. Ik vind je in elk geval wel stoer met leren van half 10 tot half 5, behalve als dat leren gedefinieerd kan worden als heel actief participeren in nutteloze Facebookdiscussies in de VWO 4/5-facebookgroep met boeken op schoot. Zo gaat het namelijk wel bij mij.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts