HOE HET LEVEN ER VOORSTAAT


 Dus ik zeg wel dat ik er niet aan toe kom om posts te schrijven maar misschien is het wel zo aardig om dan wel even te vertellen hoe het er voor staat en waar al m'n tijd dan wel heen gaat.  

VWO 4 dus, het jaar waarin alles serieus wordt en de stof veel moeilijker is me verteld. Tot nu toe valt dat me, gelukkig, alles mee. Of nou ja, alles. Tuurlijk is het wel serieuzer en begin je nu aan dingen die op je examen worden terug gevraagd en wordt er veel meer stof doorheen gejast, maar ik heb nog niet tot aan m'n haar in het huiswerk gezeten. We krijgen veel stof te verwerken maar krijgen ook veel tijd om huiswerk te maken, bovendien heb ik elke week 6 ingeroosterde tussenuren dus huiswerk thuis maken doe ik nauwelijks. Wel heb ik volgende week mijn eerste toetsweek en dat wordt wel zwoegen want al die extra stof moet ook getoetst worden. Veel serieuzer is het eigenlijk niet, ik heb juist super veel lol. Ik heb een hele leuke, grote vriendengroep waarmee er altijd wel iemand is om in je tussenuur mee te chillen en met wie we hele gezellige feestjes hebben. Afgelopen vrijdag hadden we het schoolfeest en eigenlijk had ik er niet te veel van verwacht. Onze schoolfeesten zijn altijd wel leuk maar niet heel bijzonder. Dit feest was super vet, de locatie was gaaf, de muziek was goed en er waren leuke mensen. Ik heb de hele avond alleen maar gedanst en ontzettend veel lol gehad. 

Vandaag hadden we met CKV een excursie naar theater Zuidplein. Omdat ik in Rotterdam op school zit gaan 9 van de 10 excursies naar Zuidplein maar ik vond het wel leuk. We kregen een voorstelling te zien die in elkaar was gezet door vierdejaars studenten van een theaterschool en was best een goede voorstelling. In elk geval heel leuk om naar te kijken. Daarna zijn we met een paar vriendinnen nog geld gaan verspillen bij de McDonalds. Ik begin steeds meer verliefd te worden op Rotterdam, ik kom er al m'n hele leven en zit er nu al meer dan drie jaar op school maar ik realiseer me de laatste tijd steeds vaker hoe leuk de stad is. Hoe leuk het is om vanaf school in een kwartiertje in het centrum te staan ook al gaan we er niet vaak heen. Hoe leuk alle plekjes zijn en hoe fijn het is dat er zoveel winkels te vinden zijn. Het schoolfeest vond bijvoorbeeld plaats in Maasilo. Een super vette industriƫle locatie waarbij je met de lift acht verdiepingen omhoog moest en je stond te dansen tussen de buizen. Heerlijk vind ik het om Rotterdam en al haar leuke plekjes te ontdekken,

Verder ben ik ,zoals ik al eerder vertelde, samen met Hester hoofdredactrice van onze schoolkrant. Nou stelt dat bij ons niet veel voor maar we hebben wel leuke plannen om er echt wat leuks van te maken want onze schoolkrant is een gevalletje 'Alsjeblieft, hier is ie -> prullenbak'. Het eerste interview vond ik in elk geval heel leuk om te doen. Wat wel vervelend is is dat ik bijna elke dag half 5 uit ben wat voor mij betekent dat ik 6 uur thuis ben. Daardoor zijn maandag en dinsdag altijd hele drukke dagen, na school meteen hockeyen of naar catechisatie en ergens ook nog iets aan school doen. Gelukkig wordt dat in de loop van de week minder en is het voor ik het weet weer weekend. 

Verder vind ik het nog steeds heerlijk om foto's te maken van de zonsondergang, geef ik heel veel geld uit aan eten en luister ik heel veel naar The Script want in maart is het tijd voor hun concert en dan wil ik natuurlijk wel alles feilloos mee kunnen zingen.
Ik denk dat ik wel weer even genoeg heb gekletst.
X FleurReacties

  1. Wat leuk om zo toch nog even wat over je te horen. En wat gaaf dat je hoofdredactrice van je schoolkrant bent. Heel veel succes met je toetsweek!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts